הפרעה לשינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/09/2012 | 07:18 | מאת: אלונה

שלום. בתי בת 7. מזה המון זמן אנו מבחינים כי היא אינה נושמת טוב מהאף. בלילה היא ישנה עם פה פתוח ועם זאת עושה המון רעש מהאף (חרחורים/נחירות), מתהפכת המון (לא בטוח אם זה קשור). בצילום של שקד שלישי נאמר כי יש הגדלה קלה. החשש שלנו הוא שהיא אינה זוכה לשינה איכותית. כיצד ניתן להעריך האם יש מקום להתערבות ומאיזה סוג? רופא אאג אינו סבור שיש בעיה משום שאינו רואה יותר מידי ובצילום כאמור נאמר "הגדלה קלה". אנחנו רוצים שהיא תישן טוב!

שלום אלונה רצוי לבצע בדיקה סיבאופטית של האף להדגמת חלל האף הקדמי והאחורי. בדיקה של רופא שינה יכולה אולי גם לעזור בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

04/09/2012 | 20:55 | מאת: אלונה

תודה. מי מוסמך לבצע בדיקה כזו(סיב אופטי) בילדים? האם זה מתבצע בקופ"ח או בבתי חולים?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים