הרגשה מוזרה באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/08/2012 | 03:41 | מאת: עומרי

שלום אני בן 15 טסתי לפני חודש לחול ושמתי לב להרגשה מוזרה באוזן ההרגשה התחילה כשנכנסתי למטוס (המטוס עוד לא זז והדלת שלו הייתה פתוחה). אני לא יודע להסביר את ההרגשה זה כמו לחץ באוזן רק יותר חלש והייתי צריך לפהק כדי להפסיק את זה אבל חזר אחרי כמה שניות *בזמן הנחיתה היה לחץ רגיל של נחיתה אני לא יודע אם זה קשור אבל גם כשאני נוסע באוטו ומישהו פותח חלון אני מרגיש את השינוי לחצים בקיצור אני רוצה לדעת למה רק אני מרגיש את הלחצים הקטנים האלה זה לא מקרה חד פעמי זה קורה לי כל הזמן שאני נכנס למטוסים וניסיתי אטמי אוזניים מיוחדים להשוואת לחצים ואני לא חושב שזאת הבעיה שלי (לפני שנה הלכתי לרופא והוא בדק איך עור התוף שלי מגיב לשינוי לחצים ולא הייתה שום בעיה)

שלום עומרי התיאור שלך לא מתאים להפרעה באיזון הלחצים באוזן. לא ברור לי מה כן יכול לגרום לכך. מומלץ להבדק שוב אצל רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים