לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/08/2012 | 08:09 | מאת: ים

שלום מגיל שנה נזלת כרונית חום גבוה אינציות קבועות ונחירות אין הפרעות שינה יישן טוב בלילה רופא אף אוז החליט ניתןח אחר לא עכשיו עשינו בדיקת שמיעה נוזלים יש ויצא בבדיקה 35% באוזן שמאל מה עושים חןץ מהנזלת אין בעיה הדעבור תקין

שלום ים חסר מידע רב לגבי הילד. מה גילו כעת , מה המשיעה באוזן ימין איזה הפרעה יש לאיכות החים ועוד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים