שלום לך דר גורדין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/08/2012 | 15:40 | מאת: אסף

אני בן 31 סובל כבר מעל שנה מכאבים בעצם הקדמית שמחברת את הצלעות , הכאב מופיע בנגיעה בנקודה מסויימת בעצם וגם בנשימות עמוקות. הכאבים מופיעים למספר ימים ונעלמים לחודש בעךרוחוזרים, יחד עם זאת מדי פעם יוצא לי מעיין חוטים ונקודות של דם לפעמים בערך אחת ליום . לפני כשלושה חודשים עברתי בגלל הנושא ct חזה ומערות האף שהיה תקין ברובו מלבד נודול בגודל 3 מ"מ . מבקש את עזרתך בנושא. תודה מראש והמשך שבת שלום.

שלום אסף עליך לפנות לפורום המתאים, אולי רפואה פנימית. ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים