לשון קשורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/08/2012 | 09:25 | מאת: רותם

שלום, בני בן שנה וחודשיים נולד עם לשון קשורה. בגיל חודש רופאת אף אוזן גרון המליצה לחכות שנה ולבדוק האם זה עובר לבד. לפני שבוע היינו בביקורת והיא המליצה על ניתוח בהרדמה מלאה. האם ניתן לעשות את החתך בגיל הזה גם ללא הרדמה מלאה? האם תמיד כדאי לעשות את הניתוח?

שלום רותם ניתן לעשות כל ניתוח ללא הרדמה אבל זה כואב אך למה לגרום לילד לסבל? יש מקום לניתוח במידה ויש הפרעה בבליעה או בדיבור. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים