שיעול אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/07/2012 | 22:56 | מאת: איילה

שלום. בני(לידה רגילה שבוע 40)בד"כ בריא אך אושפז בגיל 5 חודשים בשל שיעול דמוי שעלת היום בן 10 חודשים מזה כשבוע ימים מצונן עם נזלת ושיעול. השיעול היה כסתם שיעול שהתפתח לשיעול נבחני ושיעול עם ליחה.ללא חום היום נבדקנו אצל רופא ילדים והוא שמע הרבה חרחורים ושלח אותנו לצילופ ריאות . ללא פענוח תוצאה נתן מוקסיפו 250 * 2 ואינהלציות עם ונטולין ומי מלח. מאוחר בערב הגיעה תוצאה של הרנטגן והיא:לב, ריאות, מדיאסטינום - ב.מ.פ. מה זה אומר? האם מתן מוקסיפן מוצדק? והאם להמשיך עם אינהלציות

שלום איילת אנא פני לפורום רפואת ילדים למענה על שאלותיך ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים