ניתוח להוצאת שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/07/2012 | 09:15 | מאת: עדי

שלום רב, בתי בת 5, סובלת מנזלות כבר תקופה ארוכה, לאחר צילום הרופא המליץ שהיא תעבור ניתוח לאחר שהבחין שהשקד השלישי מוגדל. השאלה שלי- תור לניתוח יש רק בעוד חודשיים, האם השקד יקטן עד אז וזה יהיה רלוונטי, או שבגלל והיא סובלת מזה מאז היותה תינוקת, אז הוא יקטן ויגדל כל הזמן, אלא אם כן נטפל בזה בעזרת הניתוח?

שלום עדי לא הצלחתי להבין את שאלתך. במידה והתלונות יוקלו או יחלפו עד הניתוח כמובן שהצורך בו יורד משמעותית. יש לקחת בחשבון שלא כל המקרים של נזלת הם על רקע שקד שלישי מוגדל , לעיתים הסיבה היא נזלת אלרגית ואזי ניתוח לכריתת אדנואיד לא ישנה דבר. במידה ואין נחירות ונשימת פה בולטת אלה רק נזלת רצוי לבצע ברור אלרגי לפני הניתוח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים