טיפול מהיר ודחוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/07/2012 | 20:39 | מאת: שרית

שלום שמי שרית לפני כשבועיים הצתרדתי לאחר שבוע פניתי לרופא א.א.ג והתגלה לי יבלת במיתרי הקול הרופא אמר שרק קלינית תקשורת תוכל לעזור לי וקבעתי תור לעוד 3 שבועות בינתיים המצב הולך ומחמיר אני מתעיפת מאוד זה מאמץ אותי וקשה לי אפילו לנשום מה עלי לעשות עד אז נץב אני עובדת בגן ילדים תודה ורק בריאות

אין יכולת לתת המלצות טיפוליות ללא בדיקה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים