נזלת כרונית אחרי ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/07/2012 | 22:48 | מאת: שי

שלום, בני עבר ניתוח כפתורים ואנדרואידים לפני כחודש. הכל עבר בשלום וגם הביקורת היתה חיובית אבל יש לו כל הזמן נזלת שקופה. הרופאים המליצו על תרופות לייבוש אך זה לא עזר. האם זה קשור לניתוח? האם הניתוח היה אמור לפתור את העניין הזה? אשמח לשמוע תשובה וגם לקבל הפנייה לאתר מומלץ כדי לקרוא יותר בנושא זה. תודה רבה

שלום שי לא ציינת בן כמה הילד. ניתוח לכריתת האדנואיד נועד לשפר את הנשימה האפית לא בהכרח שהוא עוזר לנזלת. כאשר הסיבה לנזלת היא נזלת אלרגית הניתוח לא ישנה דבר. לעיתים האדנואיד עצמו תורם לנזלת ואזי לאחר הניתוח יש שיפור יחסי. הייתי מציע לך לפנות לרופא אלרגיה לבדיקות במידה והאלרגיה שלילית לחזור שוב לרופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים