פענוח תוצאות צילום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/06/2012 | 09:35 | מאת: הילה

שלום, בתי תב השנתיים עברה צילום נזופרינקס בעקבות נחירות ודלקות אזניים שחוזרות מידי פעם. אלו התוצאות שקיבלתי:תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות תעלת האוויר. אדנואידים מוגדלים. לציין הגדלת lingual tonsils. מה משמעות התוצאות?

שלום הילה הצילום מעלה חשד להגדלה של השקד השלישי (אדנואיד). עליך לחזור לרופא המפנה בכדי לדון באפשרות הטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים