אץאץג ילדים אבל אולי תוכל לסיע גם לבת 20...תודה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/06/2012 | 19:03 | מאת: דחוף!!!!

שלום רב ברצוני לשאול שאלה בת 26 לפני כחודשיים התחלתי לחוש צרידות ושיעול בעקבות דלקת בדרכי הנשימה העליונות שנוצרה כתוצאה מוירוס בחודש פברואר הוירוס עבר אחרי 3 ימים אך מוזר, המשכתי להשתעל חודשיים 3 אחכ א.א.ג אמר בצקת קלה במיתרים.עבר אחרי שבועיים צרידות פנימית אבל הרגשתי לפתע פתאום חסימה כשמדברת-מעין חנק היו גם דקירות בחזה אבל לא כאבים אלא אי נוחות עזה אני עובדת במערכת החינוך-פתאום התקשתי לנשום-אחרי כל הגה הרגשתי חוסר נשימה אקג היה תקין צילום חזה וריאות חלק תקין בה"ש...לאחר מכן תפקודי ריאות תקין אלרגיה אין חס וחלילה חרדות אין ... אם כן, התחלתי לאחר שנעלמו כל אלה להמשיך להרגיש בחזה מעין תעוקה כזו אבל מה שנוסף בימים האחרונים זה שכאשר אוכלת אחכ יום שלם נשאר לי כמו מעין אפילו לא עצם אלא אבטיח בגרון ממש כמו וושת חסומה או קנה חסום לא יודעת להגדיר אני כבר לא יודעת לאיזה רופא ללכת אמרו לי דלקת סטרנום נתנו וולטרן אבל אני כמעט בטוחה שה וושט או קנה ולא מספיק מצליחים לאבחן מישהו זרק רפלוקס אנא ד"ר אימרו לי מה זה יכול להיות? כיצד הייתם מטפלים?לאיזה בירור הייתם שולחים? עד לאיפה יכול להגיע בצקת במיתרי הקול-האים סטרנום מדולק(שאגב ממה זה בא וכמה זמן לוקח לחלוף?)יכול לגרום לתחושה של חסם בוושט כמו כאילו בלעת אבטיח כשאתה רזון מקלון? גובה ומשקל בסדר 163 בערך על 51 או2 קילו לא יודעת כבר מה לעשות סטודנטית. זה מפריע לי לתפקוד יומיומי ומבלבלים אותי כמו כדור כדורגל אף רופא לא מוצא אנא עיזרו לי וכמה שיותר פרטים אודות גם רפלוקס מה זה מי זה איך בא מתי וכמה זמן לוקח לו לעבור ואם אין בכלל צרבת אבל תחושת עצם בגרון אבל עצומה למשך ימים ולא עובר עם מים כל מה שאוכלת מרגישה-ובנוסף לכך תחושות תעוקה לפעמים בחזה ומצד שני צרידות שאיננה חיצונית אלא רק מורגשת פנימית עלידי ושיעול אין מה זה ואיך היתם מסיעים התיחסו בבקשה לכל פרט ושאלה תודהרבהרבה מרגנית

שלום רפלוקס בהחלט בא בחשבון. רצוי להמשיך ברור ע"י רופא גסטרו ורופא ריאות ד"ר גורדין

18/06/2012 | 16:27 | מאת: שאלה

שלום איזה בדיקות לבקש מרופא ריאות? ומה זה הרפלוקס הזה שכולם מדברים? אין לי צרבת בה"ש או משהו כזה אודה לכל מידע בענין הם הרופאים שלי כבר לא יודעים לאן הייתי כפי שראית אצל כל סוג תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים