סחרחורות חוסר איזון/ יציבות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/06/2012 | 10:31 | מאת: דנה

מזה חודשיים שאני עם סחרחורות חוסר יציבות הרגשה של שיט בים. בדיקות א.א.ג. יצאו תקינות מלבד ירידה בשמיעה. יש לי רעשים באוזן ימנית, דקירות מדי פעם , ושתי האוזניים נסתמות לי למס' שניות מדי פעם ואני כמעט ולא שומעת בשניות האלה. א.א.ג. הפנה אותי לנורולוג פניתי לנורולוג נתן לי סיטי מוח, בדיקת שמיעה ברה הכל תקין. אני נמצאת בסחבת ארוכה מרופא לרופא אף אחד לא מוצא את מקור הבעיה. אני נוטלת כבר חודשים אגיסרק 3 ליום כמעט ולא עוזר. מה עלי לעשות ממה זה?

לפנות למומחה לסחרחורת. גילוי הסיבה לסחרחורת והטיפול בה לוקח לעיתים זמן רב מאד. ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים