בכי ושיעול אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2012 | 21:02 | מאת: אמא ל-3

שלום דר' בני בן 7 שבועות. מאז היותו בן שבוע וחצי השתעל פעם אחת ביום שיעול בודד. מזה כשבועיים השתעל יותר כנראה מריפלוקס סמוי הוא ניזון מאינפמיל מיום א' והשיעול פחת. כשהוא בוכה מופיע לעיתים מעין רצף של כמה שיעולים לא יבשים ופוסק. אם הבכי ממושך וחזק לדוגמא עקב גזים הוא פשוט מפסיק לבכות ומשתעל אפילו עד כדי רצון כאילו להקיא. ברוך השם אין סימני מצוקה נשימתית והוא נרגע מיד. מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שעולה חלב מעוצמת הבכי? יכול להיות שהוא מאמץ את מיתרי הקול יתר על המידה? תודה רבה על תשובתך

שלום לך את השאלות שלך תפני לרופא הילדים או רופא גסטרו ילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים