שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/06/2012 | 17:46 | מאת: בן

באיזה מן המקרים הבאים אסור שיכנסו מים לאוזן נוזלים באוזניים\ קרע בעור התוף\דלקת באוזניים? אני פשוט הולך לבריכה עוד שבוע ואני רוצה לדעת עם אני יכול להכנס. והאם במקלחת זה בסדר שנכנסו לי מים לאוזן? ובאיזה מן המקרים אסור לי לצלול נוזלים באוזניים\ קרע בעור התוף\דלקת באוזניים? תודה

שלום בן כניסת מים לא רצויה במקרים של נקב בעור התוף ודלקת של תעלת השמע החיצונית. צילילה לא רצויה בדלקת אוזן תיכונה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים