חוסר שיווי משקל ואיזון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/06/2012 | 14:25 | מאת: שירלי

ד"ר נכבד. הבן שלי בן 2.7 שנים. הוא נופל הרבה. בבדיקת שמיעה שעשיתי לו בימים האחרונים התברר שבאוזן אחת, יש חוסר אוורור לאוזן. שאלתי היא : 1. האם גורם זה יכול להשפיע על שיווי המשקל והאיזון ולגרום לכך שיפול הרבה (יתכן גם שנופל עקב סחרחורות שאינו יכול לבטא אותם)? 2. אם התשובה לשאלה אחד היא חיובית, האם יהיה צורך בניתוח? מה אומר חוסר כניסת אוויר לאוזן? אודה על קבלת תשובתך בהקדם האפשרי. בתודה.

שלום שירלי נוזלים באוזניים יכולים גרום להפרעת שווי משקל אך זאת כמובן לא הסיבה היחידה. רצוי להבדק ע"י רופא הילדים ואולי גם ניורולוג ילדים. במידה ואין סיבות אחרות לנפילות ניתן לשקול התערבות ניתוחית לאוזניים (ניתוח כפתורים) בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים