אוסטאומה באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/06/2012 | 17:28 | מאת: שקמה

שלומות, לבני יש אוסטאומה גדולה באוזן החוסמת 70% מתעלת האוזן. הוסבר לנו שיש צורך בניתוח. האם ניתן לקבל מידע על הניתוח וההחלמה ממנו, מה דחיפותו? האם יש מניעה מלטוס במצב זה?? מה לגבי שחיה בברכה?? (בני שחיין האמור לטוס עם הנבחרת שלו עןד כחודש לתחרות בחול)

שלום שקמה אני מציע לבצע את הניתוח לאחר תחרות השחייה. זה ניתוח לא דחוף ודבר לא שיתנה בעוד חודש. מצד שני לאחר הניתוח יש תקופה שצריך לשמור על האוזן יבשה. לטיסה אין השפעה על המצב. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים