הסרת פוליפ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/06/2012 | 09:24 | מאת: יוני

שלום בתי בת החמש סובלת מהרגע שהיא נולדה מנזלת כורנית והצטננות קבועה,מטופלת במהלך השנה באנטיביוטיקה לפחות כחמש פעמים,לא ישנה טוב בלילה ונוחרת.לאחרונה המצב החמיר ועם כמה שניסינו למנוע את זה ,נראה לנו שאין ברירה והיא חייבת לעבור ניתוח להסרת הפוליפ.רציתי לדעת מה כולל הניתוח ומה הסכנות בו. תודה

שלום יוני ראשית רצוי להבדק על ידי רופא אאג בכדי לקבל את ההחלטה. הניתוח נעשה דרך הפה בהרדמה כללית. לאחר ניתוח אי הנוחות מזערית לרוב יכול להיות דמם אפי קל וכאב מזערי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים