חירשות פתאומית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/04/2012 | 09:42 | מאת: מישהי

דוקטור שלום, שנה שעברה בחודש אוגוסט אושפזתי עקב חירשות פתאומית, אינני רואה לנכון לציין את הטיפול התרופתי שקיבלתי כי זה לא נראה רלוונטי לשאלתי.. היום בבוקר התעוררתי כאשר אני מרגישה אטימות באוזן שלא שמעה כבר כמה שעות שהאוזן אטומה.. שומעת אבל אטומה כמו לחץ בעליות וירידות. השאלה הנשאלת היא האם חירשות פתאומית יכולה לחזור לאחר פרק זמן (9 חודשים עברו מאז האשפוז). אודה על תגובתך..

שלום כן חרשות פתאומית יכולה לחזור באותה אוזן. רצוי לפנות לבדיקת שמיעה בהקדם בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים