אדנואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/04/2012 | 22:04 | מאת: אמא מודאגת

ד"ר אריה גורדין שלום, ביתי בת שנה וחצי, סבלה מנזלת כרונית, נחירות והפסקות נשימה בשינה ואובחנה בשקד שלישי מוגדל שחוסם כליל את הנשימה דרך האף. לפני ארבעה ימים עברה ניתוח לכריתת השקד השלישי. בעקבות כאבים ולילות ללא שינה פניתי לרופא אף אוזן גרון שטען שעל פניו הכל נראה כשורה אך הוא אינו רואה שקדים. האם יתכן שהמנתח הסיר "על הדרך" גם את השקדים???

שלום אמא זה לא יתכן שהמנתח הוריד את השקדים מבלי שהתכוון לכך. יתכן ובוצע כריתת שקדים ללא ידיעתך אבל מתוך כוונה לבצע זאת. לעיתים השקדים קטנים מאד וקשה לראותם בבדיקה גופנית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים