דימום מאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/04/2012 | 11:30 | מאת: יעקב סייה

שלום רב אנ בן 38 בזמן אחרון יש לי דימומים באף, בבדיקה אצל רופא גילה לי נימים באף הגורם לדימומים והצי לי לעשות במקום צריבה , בתחילת טיפול הכניס לי חומר הרדמה לאף ואני איבדתי הכרה ( מדי פעם זה קורה לי כנראה תוצעה מרגישות לחומר הרדמה , לא ידוע סיבה מדוייקת ולאיזה חומרים) אז הוא מפנה אותי לעשות את הטיפול הזה בבית חולים. מה אליי לעשות? ומה הם יכולים לעשות בבית חולים לגבי עניין הזה? וזה יכול לעבור לבד? תודה רבה רבה

טיפול זה יכול להתבצע בבית חולים ובמקרה שלך עקב התגובות אולי אך עדיף שיתבצע בבית חולים . התופעה יכולה לעבור לבד. חשוב להמנע מחיטוט אפי ולשמור על לחות האף ע"י שימוש במי מלח או משחת וזלין ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים