דלקת אוזן תיכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/03/2012 | 05:40 | מאת: אלונה

שלום ד"ר, בני בן שנתיים ו4 חודשים סבל לפחות 3 פעמים מדלקת אוזניים, השבוע זה היה הכי חמור 3 ימים סבל מחום גבוה עד שהרופא ראה את המוגלה ונתן מוקסיפן לשבוע,תוך כדי קריאת כתבות על דלקות הבנתי שאולי בעיית העיכוב בשפה אצל בני והדיבור המשובש נובע מנוזלים מאחורי עור התוף, יש לי תור לקולן בדיקת טימפנומטריה במאי, האם יש צורך להשיג תור דחוף יותר? אני מפחדת שזה יפגע לו בהתפתחות של הדיבור וזה ישפיע עליו בגן בשנה הבאה (טרום טרום חובה) אשמח לעיצה כלשהי, כי זה מלחיץ אותי שלא איבחנתי את זה בזמן.

שלום אלונה אין מה למהר עם בדיקת השמיעה. ברור שכעת בסמיכות לדלקת השמיעה לא תהיה טובה עקב הנוזלים באוזן. אך תוך 1-2 חודשים רוב הנוזלים נספגים לבדם (בתנאי שלא תהיה דלקת חדשה) ואז יהיה שיפור בשמיעה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים