ניתוח מסטואייד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/03/2012 | 09:18 | מאת: ירדנה

ביתי צריכה לעבור ניתוח מסטואייד יש לה כולסטאטומה באוזן השמאלית. בבית חולים נאמר לי שאת הניתוח יערכו רק רק בחודש 6/12 בגלל עומס. האם זה בסדר לחכות עוד חצי שנה. והאם אני יכולה לטוס לחול עם הילדה בחופש. ממה שאני יודעת שטיסות יש לחצץ באוזניים

שלום ירדנה ניתן לטוס לא אמורה להיות בעיה. זה לא בסדר להמתין לאף ניתוח אך זאת המציאות במערכת הבריאות. המחלה נ"ל מתקדמת לאט למדי כך שאין סיכון ממשי בעוד 2-3 חודשים. בכל זאת רצוי לבצע את הניתוח ללא עיכוב משמעותי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים