אטמי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/03/2012 | 09:49 | מאת: אורטל

שלום ד"ר, בתי בת השנה ותשע עומדת לפני ניתוח כפתורים ואדנואידים. הזמנו אטמי אוזניים מותאמים לאוזנייה. אתמול היתה ההתנסות הראשונה במקלחת וניסינו לעשות זאת עם הסבר, רוגע וחיוך אך הילדה צרחה בהיסטריה !! ממש התנגדה בפאניקה אני מרגישה שנכוויתי מהחוויה הזו זה היה נורא ואני לא יודעת מה קרה- אולי נבהלה שאוזן אטומה וכו' אבל אני עוד יותר לא יודעת מה לעשות.. איך לגרום לה לשתף פעולה והאם זה נורמאלי בכלל שהיא הגיבה כך ? אשמח לעצות ותובנות בעניין. תודה רבה מראש

שלום אורטל עצתי לא להשתמש באטמי אוזניים במקלחת. הסרבול והאי נוחות עולה לאין שעור על התועלת. לכן למנותחי אני ממליץ על אטמים רק בעת שחיה בים או בבריכה. כניסת של מים במקלחת לא גורמת לרוב לשום בעיה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

02/03/2012 | 22:42 | מאת: אורטל

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים