כמעט שבועיים אחרי ניתוח שקד שלישי ואין שינוי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/02/2012 | 09:08 | מאת: אמא

שלום רב, בני בן השנה וחודשיים עבר ניתוח שקד שלישי וכפתורים ב-17/2, עברו כמעט שבועיים והוא עדיין מנוזל (אפילו יותר), נושם רק דרך הפה, משתעל..אותם תופעות מלפני הניתוח ואף יותר. לא מעט זמן...מתי הוא כבר יחזור לנשום כמו כולם?

שלום אמא יתכן ובנך תפס זיהום וירלי בדרכי הנשימה ולכן מנוזל ומשתעל. כאשר הנזלת תחלוף ינשום קרוב לודאי יותר טוב מהאף. לא כל ניתוח לכריתת השקד השלישי פותר את בעיית הנזלת . בכל מקרה שבועיים עדיין יכול בפרק הזמן הסביר להחלמה ויתכן והתלונות נובעות ממחלה חריפה. רצוי לפנות למנתח 3-4 שבועות לאחר הניתוח במידה ואין כל שיפור בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים