מסטואידטומי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2012 | 15:48 | מאת: אביבה

שלום, בשל כולסטאטומה בני, היום בן 23 עבר 3 ניתוחים . האחרון היה רדיקלי לפני 5 שנים. השמיעה היא מינימלית באוזן זו. האם ניתוח לשיקום השמיעה - שחזור הוא שכיח? מהם הם סיכויי ההצלחה ובמה הם מתבטאים ? מהם הסיכונים בניתוח ? בתודה

שלום אביבה קשה מאד לבצע שיקום שמיעה יעיל לאחר ניתוח רדיקלי. הדבר תלוי במצב האוזן ומה נותר מהניתוחים הקודמים וגם מה חומרת ליקוי השמיעה. אני מציע לך להתייעץ עם המנתחים הקודמים במידת האפשרות והכדאיות של ניתוח מאין זה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים