ילד בן 11 וחצי- נחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2012 | 11:21 | מאת: מירי

שלום, הבן שלי נוחר מגיל קטן, פניתי בעבר לרופא א.א.ג. ונימסר לי שיש לו שקדים מוגדלים מאוד וכנראה גם יש שקל שלישי אבל שעלינו להמתין עד שהוא יגדל וגרון והשקדים יקבלו פרופורציות ובגין מבוגר יותר הוא יפסיק לנחור. הבן שלי עכשיו בן 11 וחצי, עדיין נוחר, לפעמים הוא ממש נחנק למס' שניות עד שחוזר לנשום שוב. האם ישנם מקרים שכן מומלץ להמתין עד שילד יגדל או מומלץ לפנות לרופא אחר לקבלת אבחון נוסף?

שלום מירי ציינת שהילד נבדק בעבר. כעת רצוי להבדק שוב אצל רופא אאג. כאשר תלונות הנחירות נותרות גם בגיל 11 ויש עדות לחסימה אפית מתמשכת רצוי לבצע התערבות ניתוחית אך כאמור צריך לבדוק את הילד קודם בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים