שיעול וצינון בתינוק בן 3 שבועות!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/02/2012 | 22:46 | מאת: אילנה

שלום רב, יש לי תינוק בן 3 שבועות שנדבק מאחיו הבכור (שנתיים) בצינון עם שיעול, הנזלת עברה אבל השיעול ממשיך מעל שבוע, שיעול יבש, נשמע שיש קושי רב בהוצאת ליחה. בגלל השיעול התינוק פולט הרבה אחרי ארוחות (הנקה מלאה). מה אוכל לעזור ע"מ להקל עליו בזמן התקף שיעול? ומה אוכל לעשות כדי שהשיעול יעבור, או לפחות הוא יוציא ליחה בשיעול. יש לציין שאני נותנת לו כמה פעמים ביום אינהלציות מי מלח (בזמן שינה) ושמה לידו מכשיר אדים קרים בלילה, עם טיפות אקליפטוס (טיפה עד שתיים- כדי שלא יהיה ריח חזק מדי)

שלום אילנה לא הרבה מעבר למה שכבר נותנים. בגיל הצעיר הנ"ל הטיפול מוגבל מאד. רצוי להתייעץ עם רופא הילדים לפני התחלת טיפול חדש כלשהו. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים