נזלת כרונית לאחר ניתוח שקדים ושקד 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/02/2012 | 14:54 | מאת: אני

בתי בת שנתיים ושמונה חודשים עברה לפני 5 ימים ניתוח להקטנת שקדים ולכריתת השקד השלישי. מאז הנתוח לא מפסיקה לה הנזלת, אפילו לא לרגע. כמו כן יש לה ריח חריף ונורא מהפה, שעדיין נמשך. הילדה מקבלת משככי כאבים והיא חיונית, פעילה, אוכלת ושותה. האם זה נורמאלי אחרי הניתוח לסבול מנזלת אינטנסיבית שכזו ומריח פה במידה כזו??

ריח רע ונזלת בהחלט יתכנו לאחר הניתוח.התופעה צריכה לחלוף בטווח של שבועיים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים