ציסטה בעינבל בגיל 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/02/2012 | 11:11 | מאת: ריטה

שלום רב הבן שלי בן 7 חודשים ,בבדיקה ראשונה אצל רופא עלה חשד שיש לו דלקת בלשונית וקיבלנו הפניה לבית חולים ,שם התגלה שיש לו ציסטה מלידה לפי טענת הרופא בלשונית (עינבל) , וצריך ניתוח דחוף בשבוע הבא מכיוון שזה יכול לחסום לו את כניסת האוויר . מה משמעות של זה ? האם קיים מצב כזה ? מה הסיבה ? ומה הסיכוי מול הסיכון בניתוח כזה . תודה

שלום ריטה בטוח שמצב זה יתכן. לא אוכל לייעץ לך על הצורך בהתערבות כבר עתה והאם יש צורך בהתערבות בכלל ללא בדיקת הילדה. לגבי סיכונים תשאלי את הרופא המנתח איזה ניתוח מתוכנן ומהם הסיכונים. אני מניח שמדובר בניתוח קטן, יכולה להיות הפרעת בליעת קצרה בעקבותיו. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים