החלמה מנתוח שקד שלשישי וצינוריות באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/01/2012 | 22:58 | מאת: דניאל

שלום רב. הבן שלי בן 1.8 שנים. עבר השבוע ניתוח שקד שלישי וצינוריות באוזניים. באמצעות נתוח קובליישן . כאשר הוא התעורר הוא החל להתפרע מכאבים ולא נרגע במשך שלוש שעות עד שהוא נרדם מתשישות. לאחר מכן עלה לו החום.דיברנו עם המנתח והוא אמרא שיתכן והתישב לו סטרופתוקוק (מקווה שזה רשום נכון) באזור הניתוח ולכן עלה לו החום. מאז 4 ימים הילד בקושי אוכל. מאוד מוטש ולא מפסיק לבכות. אני מאוד מודאג. אני אשמח לדעתך. תודה

שלום דניאל לרוב הכאב לאחר ניתוח לכריתת האדנואיד (במיוחד בשיטת הקובלציה) קל מאד אך זה משתנה מילד לילד. לא סביר שחום ביום הניתוח נובע מזיהום אלה יותר על רקע גזי ההרדמה או תמט ראתי בעקבות הנשמה. חום זיהומי מופיע לרוב 3-4 ימים לאחר הניתוח רצוי להתשמש במשככי כאבים ולהיות במעקב הרופא המנתח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים