נחירות אצל בני נוער

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/01/2012 | 01:26 | מאת: עירית

שלום, בני בן ה16 סובל מנחירות מילדות. בעבר נעשתה בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון ונמצא שקד שלישי מוגדל. מתלונן על עייפות אף לאחר 8 שעות שינה רצופות או יותר. כיצד עלינו לטפל בנושא? תודה.

שלום עירית בשלב ראשון לפנות לרופא אאג לבדיקה. בגיל 16 הסיבות לנחירות שונות לעיתים מהילדות הצעירה. שקד שלישי מהווה פחות בעייה אם כי עדיין יכול לתרום לנחירות. שכיחות יותר תופעות של סטייה של מחיצת האף וגודש של הקונכיות. בכל מקרה להתחיל בבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים