הפסקת נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/01/2012 | 10:21 | מאת: אור

האם יש קשר בין הפסקת נשימה אצל ילדם להרטבת לילה

שלום אור כן יש קשר. הוכח במחקרים שילדים עם דום נשימה בשינה נוטים להרטבת לילה באחוז גבוה בצורה משמעותית לעומת אלה שאינם סובלים מדום נשימה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

14/01/2012 | 17:55 | מאת: אור

איך אפשר לפתור את בעיית ההרטבת לילה האם ע"י מכשירים (כמו זמזם ,ופעמון ) יעזרו במקרה זה ?

פתרונות שציינת יכול לעזור. במקרה של דום נשימה ניתוח לכריתת השקדים והשקד השלישי משפר מאד גם את נושא הרטבת הלילית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים