אינהלציה עם מי מלח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/01/2012 | 17:27 | מאת: קרן

אני יודעת שאפשר להכין מי מלח גם לבד. רופאת ילדים שלנו רשמה לי מה כמות אך איבדתי את הפתק? האם זה בסדר להכין לבד? מדובר בילד בן שנתיים וחצי. או עדיף בכל זאת לקנות? אם לקנות אז איזה מי מלח? האינהלציות מיועדות להקל על שיעול סטרידו שהילד סובל ממנו כבר שלוש שה-בועות.

רצוי לקנות את מי מלח בבית מרקחת כוון שהם מיוצרים בצורה סטרילית , דבר שאינו אפשרי ביצור ביתי עצמי. מדובר במי מלח בריכוז 0.9% . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים