פוליפים לילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/01/2012 | 14:50 | מאת: שרית

יש לי ילדה בן 3.5 סובלת מהתקפי ק.נשימה ונחירות חזקות מאוד,אכן נמצא כי יש לה פוליפים. האם עדיף לנתח או שייש אופציות נוספות?

שלום שרית לצורך החלטה על סוג הטיפול יש לשמוע את מלוא התלונות ולבדוק את הילדה. הצורך בהתערבות ניתוחית נקבע לפי מידת חומרת הסימפטומטים ומשכם. לעיתים טיפול תרופתי בתרסיס אפי דוגמת אוומיס או כדורי סונגולייר יכול להועיל , לא בהכרח שימנע ניתוח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים