פלורה של עור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/12/2011 | 10:19 | מאת: מיכל

שלום, בתי בת 8. עברה ניתוח כפתורים בגיל 4 וחצי. הכפתור הראשון נפל עוד לפני גיל 5, אך הכפתור השני יצא רק לאחרונה והשאיר חור. היא סובלת מכאבים חוזרים באוזן הזו, וכן מהפרשות עם ריח רע. השבוע הלכנו שוב לרופא אף אוזן גרון שלקח דגימה ושלח למעבדה. עכשיו ראיתי שכתוב בתוצאות "צמחה פלורה של עור". זה קצת מלחיץ אותי, מה זה אומר? (אציין בסוגריים שהיא נמצאת במעקב במרפאת עור בשל שומה שצמחה לה לפני כשנתיים על הלחי. לא יודעת אם יש קשר...) תודה!

שלום מיכל הגוף שלנו מלא בחיידקים שמשתנים באיברים השונים. פלורה זאת סביבת החיידקים הטבעית לרקמה מסוימת. פלורה של העור אלה חיידקים שנמצאים באופן נורמלי על פני העור. אין שום קשר לשומות ואין מה להלחץ. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים