נשימה אחרי ניתוח שקדים ואדנואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/12/2011 | 21:47 | מאת: טל

בני עבר ניתוח להסרת שקדים ואדנואיד לפני כעשרה ימים אך הוא עדיין מרייר המון עם פה פתוח והוא עדיין נוחר. כמה זמן מקסימום יש להמתין כדי לראות האם יש שיפור בנשימה ?האם עליי לבדוק כיוונים נוספים לגבי הסיבות לריור ואם כן מהם?

שלום טל זה עדיין יכול להיות בטווח הנורמלי. תסמינים אלו יכולים להיות עד שבועיים מהניתוח. רצוי מעקב של הרופא המנתח. ריור יכול להיות ממגוון סיבות לא בהכרח מאדנואיד מוגדל. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים