נחירות כבדות אצל פעוט בין שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/12/2011 | 08:28 | מאת: קרין

הבן שלי התחיל לפני כשבועיים הנחירות חזקות וכבדות במיוחד ומלוות גם אני לא בטוחה שזה הפסקת נשימה אבל אוליי הוא נחנק קלות או שפשוט התייבש לו הגרון. ,הנזלת לא חמורה אבל הוא מאוד סתום בחלק העליון של האף גם כשהוא אוכל שומעים שהוא נושם מהפה ,הרופא משפחה ראה שקד שלישי והפנה אותי לאף אוזן גרון ,האים זה נשמע לך הגיוני ? יש לי תור עוס מס ימים אבל כל לילה שעובר אני לא שקטה ,יש משהו שאתה ממליץ כמו למשל להוסיף שמן אקלפטוס למים של הרדיאטור (שהתחלתי )להדליק רק אתמול ,אני מנסה לשים לו מי ים פשוט אני נלחמת איתו כי זה לא נעים לו (השפריץ של זה חזק במיוחד)

שלום קרין. מדובר על תלונות משך שבועיים כך שזה עדיין בטווח של מחלה חריפה (כגון שפעת וכו).טיפול סימפטומטי שיכול לעזור הוא תרסיס מי מלח לאף. במצבים עקשניים יותר ניתן להשתמש בטיפות על בסיס אוטריווין (זאת לאחר התעייצות ברופא המטפל). בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

06/01/2012 | 18:09 | מאת: דניאל

נסי את אוטריוויני - אלו רק מי מלח (לעומת האוטריווין שיש בו עוד חומרים) אבל השפריץ שלו יותר נעים לילדים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים