התייעצות לגבי נזלת כרונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/12/2011 | 09:05 | מאת: ילי

בני בן השנתיים סטבל מנזחת כרונית בתחילה חשבנו שזה עניין של חורפ ועשינו אנלציות וחומרים וקצת עבר ושרק חוזר חלילה היהאצל רופא אפאוזן גרון יש שקד אך לא מצריך ניתוח יש לו רוק למרות שכל השניים יצאו ותמיד האפ שללו מלא לא יישן טוב בלילהשינה אם הרבה יקיצות כאילו לא רגוע אנו מקרית שמונה

שלום ילי נזלת כרונית בילדים יכולה להיות מכמה סיבות. האפשרות הסבירה ביותר היא פעילות יתר של השקד השלישי, הוא לא חייב להיות מוגדל וחוסם בכדי לתרום לנזלת. אפשריות אחרות כוללות נזלת אלרגית וסינוסיטיס כרונית. ניתן לנסות טיפול תרופתי לפני החלטות על התערבות ניתוחית. בכל מקרה בדיקה אצל רופא אאג רצויה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

21/12/2011 | 09:14 | מאת: ילי

שלום תודה על תשובה מהירה זה המון זמן הנזלת ניסנן תכשירים ללא הועיל זה מהבדיקה האחרונה צ נזופרינקס נפיחות של רקמות רכות באזור מה זה אומר הילד נוחר לא ישן טוב בלילה קורא לנו בלילה ועוד שאלה האם ללכת לבית חולךים או עדיפ פרטיאני מקריית שמונה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים