נחירות וקושי בנשימה אצל תינוק בן חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/12/2011 | 21:13 | מאת: אמא לתינוק בן חודש וחצי

שלום ד"ר רציתי לשאול האם אתה מטפל גם בתינוקות קטנים?...\ בני בן חודש וחצי הוא ממש נוחר בלילה, הוא לא רגוע . בהתחלה אמרו לנו- נזלת. אחר כך נתנו לנו לעשות לו אנהלציה עם בודיקור וטיפות אף והשבוע רופא ילדים אחר אמר שיש לו בעיה כנראה בלוע שהוא רך( משהו כזה...) בקיצור אנחנו חסרי אונים כי אנחנו ממש פוחדים על הקטנצ'יק אז שוב - האם אתה מקבל קטנטנים והאם יש מה לעשות??....

שלום לך כן אני מטפל בכל הילדים, גם בילודים. ראשית צריך לבדוק אותו ולהבין מה מקור הרעש ואז להציע טיפול. לא כל רעש מצריך טיפול. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים