רעידות באף לאחר פיהוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/12/2011 | 20:58 | מאת: אביגיל

לפני כחודש וחצי חשתי בגודש באף לאחר יומיים הייתי מנוזלת כשלושה שבועות בערך עם הנזלת חשתי גם ברעידות באף בחלק הפנימי באמצע בשני הצדדים ולפעמים רק בצד השמאלי לאחר פיהוק (אני לא יודעת אם זה קשור להתקררות ולנזלת). אני כבר לא מנוזלת כשבועיים בערך אבל יש לי מן תחושת "כבדות" באף כאילו אין לי זרימה טובה של אויר לאף והרעידות ממשיכות בכל פעם לאחר פיהוק בעיקר אבל לפעמים זה גם יכול לקרות בלי קשר הרעידות ממשיכות כמה שניות ונעלמות. יש לציין (אני לא יודעת אם יש קשר) שכשבוע אחרי הרעידות באף חשתי גם בכל מיני מקומות בגוף כאילו השרירים קופצים לי למספר שניות (כמו עין קופצת) הייתי אצל רופא המשפחה והוא אמר שמדובר בשינויי מזג אויר ולגבי השרירים בגוף הוא אמר לי לא להתייחס ושאני יכולה ליטול ויטמין e ו-b והדבר יעבור מאליו ושאין לי מה לדאוג. מה דעתך על העניין?

10/12/2011 | 21:12 | מאת: אביגיל המשך

האם הויטמינים באמת עוזרים לשרירים קופצים בכל מיני מקומות בגוף והאם יש קשר בין הרעידות באף לשרירים בגוף? האם גם באף זהו שריר ש"קופץ". רק רציתי לציין שלא לקחתי את הויטמינים כי הרופא הרגיע אותי ואמר לי שאין לי מה לדאוג. יש ימים שאני מרגישה את זה יותר ויש ימים שפחות ויכול להיות יום שבכלל לא. האם זה יכול לקרות מלחץ נפשי?

02/06/2012 | 04:44 | מאת: איתי

אני בודק באינטרנט ולא מוצא כלום כנראה זאת תופעה לא מוכרת כל כך האף שלי רועד ומרגיש כמו כאילו שיש לי משהו בו תחושה מוזרה הריעדות יכולות להחמיר פתאום ולפעמים זה נרגע אבל זה מציק אני עובד עצות משתגע לא יודע מה לעשות אני חייב פיתרון מיצידי שיכניסו לי חומר שישתק את השרירים שמה זה מעצבן אותי ומצייק בנוסף גם הלחיים רועדים שאני מחייך זה סבל אני עצוב נורא מי שיכול לעזור ששמע על בעיה כזאת שחושב שיש רופא שיכול לעזור אני מאוד יודה לו אני חייב עזרה קשה לי לחיות ככה זה מציק לי נורא אני ממש חייב עזרה בבקשה

אני לא מכיר תופעות כאלה. לא נראה שיש מקום לדאגה. במידת הצורך את יכולה לפנות לבדיקת רופא אאג אם כי קשה לי לייחס את התלונות לבעיית אאג ספציפית בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים