אטמי אוזניים להקלת אבי אוזניים בזמן טיסה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/12/2011 | 14:31 | מאת: לולה

שלום רב, אני מאוד סובלת מכאבי אוזניים בטיסה, בזמן הנחיתה בלבד. לעיסת מסטיק או סתימת האף לא עוזרת. האם יש אטמי אוזניים שיכולים להקל על הכאב או תרופה כלשהי? אם כן היכן ניתן להשיגם? תודה

שלום לולה אטמי אוזניים רגילים לא מועילים בדבר. יתכן ויש תכשירים מיוחדים לכך, אני לא מכיר והיעילות שלהם ממש לא מובטחת. תבדקי מה קיים ברשת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים