אטמי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/12/2011 | 14:15 | מאת: לירון

שלום, אני מאוד רגישה לרעשים, ובלילה זה מקשה עליי לישון.. חשבתי לקנות אטמים שמותאמים במיוחד לאוזן (כי הרגילים גורמים לי ללחץ באוזניים) האם אטמים שמותאמים במיוחד לשינה לא יוצרים לחץ באוזניים, ואינם מסוכנים? בנוסף, הבנתי שהמחירים במספר מקומות נעים סביב 300 ש"ח, האם ניתן לרכוש זולים יותר? תודה.

שלום לירון כלל לא בטוח שאטמים המותאמים בהתאמה אישית יגרמו לך לנוחות רבה יותר. לגבי המחיר יש לבדוק במכוני השמיעה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים