נחירות מוגברות לאחר ניתוח שקדים אדנואידים וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/08/2011 | 12:06 | מאת: שמוליק

שלום, בני בן ה 3 נותח לפני 4 ימים (קובלשיין, כפתורים ואדנואידים) הניתוח היה תקין פרט לסטרידות בהתאוששות הראשונית מהלילה הראשון הוא נוחר בצורה כבדה והשינה שלו מאוד לא שקטה (מה שלא היה קיים לפני הניתוח), האם תןפעות אילו הן שכיחות בהחלמה? תודה, שמוליק

שלום שמוליק זאת בהחלט יכולה להיות תופעה שיגרתית לאחר ניתוח. במידה והתלונות ימשכו שבוע נוסף רצוי לפנות לרופא המנתח בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים