חיידק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/07/2011 | 20:57 | מאת: מודאגת

שלום רב בני בן 6 ויש לו חיידק סטרפטוקוק כל כמה חודשים לפני כחודש וחצי היה לו את החיידק נטל אנטביוטיקה עשה משטח גרון ושוב יש לו את החיידק. ושוב אנטיביוטיקה בנוסף הרופאה אמרה שיש לו ברונכיטיס והוא קיבל סירופ. יש לציין שהיום ירד לו גם דם מהאף והוא אף הקיא. האם יש לזה קשר לחיידק או לתרופות? עד מתי הוא יסבול מחיידק זה? תודה

לא ברורה לי השאלה. דמם מהאף יכול להיות על רקע נזלת וגירוי אפי. דלקת גרון חיידקית אינה גורמת לדמם אפי. הקאות יכולות להיות חלק מהמחלה. קשה לנבא את העתיד מבחינת תדירות הזיהומים. רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים