בת 3 עם אף מדמם וסתום ובעיות נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/07/2011 | 17:32 | מאת: מיקי

בתי בת 3 שנים ומזה מספר רב של חודשים היא סובלת מאף סתום מאד שמפריע בנשימה בעיקר בשינה (ישנה עם מוצץ). מספר פעמים בשבוע סביב השינה בלילה או בצהרים יורד לה דם מהאף (לעיתים מלווה בהפרשה רירית). האף מאד סתום אך אין נזלת. האם יכולה להיות בעייה במחיצות? איך ניתן להקל עליה את הנשימה בלילה? האם הדימום מראה על בעיה? אשמח לתשובה והכוונה לסוג הטיפול. תודה רבה.

שלום מיקי בעיה במחיצת האף לא שכיחה כלל בילדים. לרוב החסימה האפית נגרמת משקד שלישי מוגדל או נזלת אלרגית. רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה. בינתיים ניתן להשתמש במי מלח לאף . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים