שיעול חזק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/06/2011 | 14:33 | מאת: נורית

שלום, מאז שנולדה בתי (היום בת 4 חודשים) היה לה שיעול יבש וחזק רופא הילדים אמר שזה השיעול שלה.... ככל שהזמן עובר תדירות השיעול גדלה וזה מלחיץ אותי, ייתכן שלתינוקת כזו קטנה יהיה שיעול כזה? כמו של מעשן כבד.... ? (אנחנו לא מעשנים) למי עליי לפנות לברור נוסף של השיעול? מזה זה יכול להיות? תודה רבה :)

שלום נורית רופא הילדים צריך להיות הכתובת הראשונה. במידה ואין שיפור רצוי לפנות לרופא ריאות ילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים