מיואשים .. ליקוי שמיעתי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/03/2011 | 20:53 | מאת: מ יכל

שלום לך ברצוני לישאול , יש לי ילדה בת 5 וחצי .. יש לה ירידה בשמיעה בן 30 - 50 תלוי במצב שלה ... יש לה סינוסיטיס כרוני כל הזמן מנוזלת קשה ,גושים בפנים ממש נורא .. השאלה היא . האם זה יכול לפגוע בשמיעה כי אין לה נוזלים ברוב במקרים האוזן מאובררת לחלוטין .. עשינו לה כבר במהלך השנה וחצי איזה 5 בדיקות שמיעה רופא אאג אמר לא למהר ולהשים לה מכשירי משיעה .. כי יש ילדים שיש להם נוזלים באוזנים אם ירידה כזו בשמיעה .. .. האם כשיש סינוסיטיס כרוני יש גם שקד שלישי ? בכל הבדיקות שמיעה יש סטירות בין הבדיקה לבין הפרגנומטירה משהו כזה..... והוא אומר שיש אפשרות שזה קיבוע של שרשרת השמע ... האם ניתוח יעזור בגיל כזה ... מיואשים כל פעם אומרים משהו אחר .. בינתיי םהיא סובלת ולא שומעת טובב ............ אשמח ליעוץ .. תודה . מה שכן כאשר שתתה אוגמנטין הרגשתי שיפור בשמיעה רק שאי אפשר שכל פעם תשתה אוגמניטין .... אכשיו היא בטיפול של דיספטיל במשך חודשיים רצופים .. זה בסדר ?

שלום מיכל לא ניתן לתת יעוץ ללא בדיקת הילדה ועיון בבדיקות העזר. כל האפשריות שהעלת יתכנו בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים