נזלת ממושכת אצל התינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/03/2011 | 11:20 | מאת: סלבה

ד''ר אריה שלום רב.אני מאוד מודאגת יש לי תינוק בן 3 חודשים וכבר חודשיים וחצי הוא סובל מנזלת מרובה עם הפרשות בצבע ירוק ולבן לסירוגין.אני שואבת את ההפרשות בעיקר הם מרובות בבוקר ניסינו כל הטיפולים גם מיי מלח ,גם טיפות אנטיביוטיות באף גם תכשירים הומאופטיים זה עוזר 2-3 ימים ושוב פעם חוזרת הנזלת.אני כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות. תודה מראש על תשובתך

שלום סלבה את עושה את כל הדברים הנכונים.רצוי להשתמש במכשיר אדים ללילה להקלה. לעיתים במקרים עקשניים שמפריעים לתינוק ניתן לנסות קורס אנטיביוטי קצר של שבוע. ברוב המקרים הנזלת תחלוף לבד. רצוי להיות במעקב של רופא ילדים ורופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים