דלקות אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/03/2011 | 12:40 | מאת: חני

שלום, בתי בת ה- 6 וחצי סובלת מדלקות חוזרות באוזניים, עברה ניתוח כפתורים וכריתת פוליפים בגיל 3. בחצי שנה האחרונה חזרו הדלקות באוזניים והדלקת נוזלת מהאוזן לכיוון הלחיים. מה עלי לעשות? האם הניתוח לא הצליח?

שלום חני. אין קשר לניתוח. הצינוריות נפלטו מזמן ועור התוף השתקם (כנראה). כעת יש דלקות חוזרות. לצורך אבחון נכון וטיפול מתאים עלייך לגשת לרופא אא"ג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים