כאב באוזן ימין ונזלת ירוקה בנחיר ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/02/2011 | 00:19 | מאת: אילנה

לד"ר שלום, ביתי בת 4.5 ללא עבר של דלקות אוזנים סובלת מזה למעלה מחצי שנה מכאבים באוזן ימין ונזלת ירוקה בנחיר ימין. כמו כן מתלוננת על כאבים בעין ימין. הכאבים באוזן חזקים מאוד. טופלה בחודשים באחרונים באניביוטיקה - אוגמנטין, מוקסיפן, ציפורל במרווחים קצרים. בצילום נמצא אנדואידים מוגדלים לכדי חסימת דרכי אוויר. ביתי לא נוחרת וישנה בפה סגור. פניתי למספר רופאי א.א.ג. המנתח ייעץ לנתח ושני רופאים נוספים המליצו על מעקב. ביתי צורחת מכאבים ונוטלת כמעט באופן קבוע משככי כאבים. מזה שבוע מטופלת בחדר מלח. אנא עצתך האם יתכן ומדובר בזיהום שלא אופיין ?

שלום אילנה זה סיפור לא שגרתי. לא אוכל לתת לך עצה מועילה ללא בדיקת הילדה והתייחסות לבדיקות העזר (בדיקת שמיעה ? בדיקות הדמייה). במקאים של נזלת חד צדדית חשוב לשלול גוף זר באף. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים